pieseboschbuderus.ro Lista categorii Centrale termice / Accesorii Accesorii montaj echipamente Intretinere instalatii Pachet intretinere instalatie incalzire in pardoseala Floor Expert

Pachet intretinere instalatie incalzire in pardoseala Floor Expert

Cod produs:LBXPKO000 | 
Producator: Chemstal     
x Chemstal
 • Poza Pachet intretinere instalatie incalzire in pardoseala Floor Expert. Poza 8067
Pret: 149.00  lei cu TVA / buc
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe pieseboschbuderus.ro

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe pieseboschbuderus.ro


Citeste mai mult

Achizitie publica SICAP

x Achizitie publica prin SICAP produse comandate pe pieseboschbuderus.ro

Toate produsele din portofoliul nostru pot fi achizitionate urmand procedurile sistemului electronic de achizitii publice SICAP - SEAP. 


Citeste mai mult
Pachet intretinere instalatie incalzire in pardoseala Floor Expert
 
Acoperire nationala
x
Acoperire nationala

Pieseboschbuderus.ro in parteneriat cu firmele de curierat livreaza acest produs pe tot teritoriul tarii.

Informatii legate de conditiile de transport, timpul de livrare si eventualele costuri de transport se regasesc in pagina produsului in zona facilitatilor sau consultand termenii si conditiile din site si vor fi comunicate de catre consuntantii nostrii de vanzari in momentul confirmarii comenzii telefonice.

In cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Produs  
Curatare chimica
 

Pachet intretinere instalatie incalzire in pardoseala Floor Expert

Floor Expert este un pachet complet de protectie pentru instalatiile de incalzire in pardoseala. Acestea  si alte sisteme care functioneaza la temperatura mai scazuta (sub 60°C) pot fi afectate frecvent pe cale microbiologica.

Pentru evitarea aparitiei acestor fenomene, se recomanda aditivarea apei din instalatie cu inhibitori impotriva coroziunii, respectiv impotriva microorganismelor, utilizand pachetul Floor Expert.

Componentele pachetului Floor Expert

 • BIO REDUCT 1 kg – este un concentrat lichid antialga cu gama larga de aplicare, special destinat indepartarii algelor si bacteriilor din instalatiile de incalzire prin pardoseala, centrale termice in condensare sau altor circuite termice care opereaza la temperaturi reduse (sub 60°C).
 • INSTAL PROTECT 1 kg  - este un inhibitor de coroziune si crusta aditivat organic pentru instalatii termice. Este bazat pe un mix special de aditivi anti-coroziune, ce asigura protectia optima a instalatiilor care contin elemente realizate din otel, fonta, cupru, aluminiu si aliaje aluminiu siliciu.
 • CHEM-UNI-DOSE- este un dispozitiv de dozare care faciliteaza introducerea substantelor chimice in sistemul de incalzire.

Modul de utilizare al pachetului Floor Expert

 • Se cupleaza adaptorul CHEM-UNI-DOSE la instalatia termica pe bucla de incarcare sau la unul din distribuitoarele instalatiei.
 • Se dozeaza BIO REDUCT folosind adaptorul montat. O dozare este suficienta pentru circa 30 litri apa (circa 30 metri patrati pardoseala incalzita). Repetati procedura pentru acoperirea intregului volum de apa din instalatie. (1 litru BIO REDUCT/100 litri apa).
 • Se dozeaza INSTAL PROTECT folosind adaptorul montat. O dozare este suficienta pentru circa 30 litri apa (circa 30 metri patrati pardoseala incalzita). Repetati procedura pentru acoperirea intregului volum de apa din instalatie. (1 litru INSTAL PROTECT/100 litri apa).

Avantajele utilizarii pachetului Floor Expert

 • Imbunatateste eficienta transferului termic
 • Protejeaza instalatia impotriva coroziunii
 • Impiedica blocarea sistemului cu depunerii
 • Indeparteaza algele si bacteriiile
 • Inhiba formarea crustelor si namolurilor
 • Este compatibil cu toate metalele si materialele plastice neproducand coroziuni.
 • Este compatibil cu orice tip de antigel sau inhibitor de coroziune din gama CHEMSTAL.
 • Asigura o protectie a componentelor metalice cu peste 30% in plus fata de utilizarea apei demineralizate ca fluid termic.
 • Produsul previne depunerea de piatra, oxidarea si electrocoroziunea datorate utilizarii diverselor tipuri de componente metalice din instalatiile termice, prin formarea unei pelicule protectoare.
 • Asigura protectia sistemului pana la 1 an.

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Pachet intretinere instalatie incalzire in pardoseala Floor Expert
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
x
pieseboschbuderus.ro piese de schimb pentru centrale termice Bosch , Buderus, Junkers la cel mai bun pret. Cumpara piese de schimb Bosch , Buderus, Junkers de la un centru autorizat Bosch , Buderus, Junkers. 0755.147.230 Email: comenzi@reparatiicentrale.ro
RON 17.00 - 4900.00
Str Acvilei, nr.1 (intersectie Apeductului cu Acvilei), Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO