pieseboschbuderus.ro Lista categorii Centrale termice / Accesorii Accesorii montaj echipamente Intretinere instalatii Pachet de curatare pentru centrale termice Cleanex Anticalcar

Pachet de curatare pentru centrale termice Cleanex Anticalcar

Cod produs:LBXCLAC000 | 
Producator: Chemstal     
x Chemstal
 • Poza Pachet de curatare pentru centrale termice Cleanex Anticalcar. Poza 8069
x

Completati campurile marcate!Solicita oferta
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe pieseboschbuderus.ro

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe pieseboschbuderus.ro


Citeste mai mult

Achizitie publica SICAP

x Achizitie publica prin SICAP produse comandate pe pieseboschbuderus.ro

Toate produsele din portofoliul nostru pot fi achizitionate urmand procedurile sistemului electronic de achizitii publice SICAP - SEAP. 


Citeste mai mult
Pachet de curatare pentru centrale termice Cleanex Anticalcar
 
Acoperire nationala
x
Acoperire nationala

Pieseboschbuderus.ro in parteneriat cu firmele de curierat livreaza acest produs pe tot teritoriul tarii.

Informatii legate de conditiile de transport, timpul de livrare si eventualele costuri de transport se regasesc in pagina produsului in zona facilitatilor sau consultand termenii si conditiile din site si vor fi comunicate de catre consuntantii nostrii de vanzari in momentul confirmarii comenzii telefonice.

In cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Produs  
Curatare chimica
 

Pachet de curatare pentru centrale termice Cleanex Anticalcar

Cleanex Anticalcar - este un pachet special conceput pentru inlaturarea depunerilor de calcar din schimbatoarele de caldura. Pachetul este compus dintr-un set de produse utilizate pentru curatarea centralelor termice. Aceste produse (solutii) ajuta la  executarea operatiunilor care permit exploatarea optima a sistemului, asigurand o curatare eficienta a schimbatorului de caldura si neutralizarea resturilor acide ramase in urma spalarii.

Componentele pachetului Cleanex Anticalcar

 • DEZINCRUSTANT 1.25 kg – este o solutie acida cu actiune rapida, destinata curatarii depunerilor de calcar, magnetita si maluri din schimbatoarele de caldura ale centralelor termice, boilerelor sau instanturilor folosite la prepararea apei calde.
 • PASIVIZANT 1 kg – este o solutie lichida cu proprietati bazice (alcaline) care asigura neutralizarea reziduurilor acide ramase in centrala termica in urma curatarii depunerilor cu DEZINCRUSTANTUL acid. Utilizarea produsului ofera si protectie impotriva ruginirii elementelor din fier/otel.
 • Kit determinare PH (5 determinari) - este destinat monitorizarii intregii operatiuni de curatare, verificand rapid proprietatile bazice ale solutiei/fluidului termic. Testul consta in imersarea unei benzi de hartie speciala in solutia de analizat si simpla comparare vizuala a culorii cu schema de culori prezenta pe ambalaj.
 • 1 set manusi de protectie
 • 1 bucata folie de protective

Modul de utilizare al pachetului Cleanex Anticalcar

 • Se cupleaza pompa de spalare cu rezervor de plastic si invertor de sens la echipamentul care necesita dezincrustare. Inaintea manipularii substantelor chimice utilizati materialele de protectie puse la dispozitie in pachet
 • Se introduce doza de DEZINCRUSTANT in rezervorul pompei de spalare. In functie de gradul de incrustare, adaugati 4-6 litri apa la temperatura de 20-40°C
 • Circulati solutia de curatare in instalatie. Este normala aparitia unei usoare spumari la inceput
 • La finalizarea dezincrustarii, recuperati solutia utilizata in rezervorul pompei unde o neutralizati prin dozare treptata a cate 100-200 ml de PASIVIZANT, verificand nivelul de aciditate cu ajutorul stripsurilor de pH, in vederea eliminarii solutiei in condtii de siguranta
 • Solutia de PASIVIZANT ramasa va fi dozata in rezervorul pompei impreuna cu 4 litri apa si se va recircula in echipamentul curatat. La final, echipamentul va fi clatit cu apa pana la un pH neutru.

Avantajele utilizarii pachetului Cleanex Anticalcar

 • Permite curatarea centralelor murale cu puterea de pana la 35 kW
 • Dizolva pana la 525 g de calcar din schimbatorul de căldura
 • Aditivat pentru protectia schimbatoarelor din: cupru, aluminiu, inox, oțel
 • Restabileste rapid eficienta transferului termic
 • Neutralizeaza resturile acide ramase in urma dezicrustarii cu solutie acida
 • Pasivizeaza suprafetle curatate (impiedica aparitia fenomenului de ruginire a elementelor).

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Pachet de curatare pentru centrale termice Cleanex Anticalcar
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
x