pieseboschbuderus.ro Lista categorii Centrale termice / Accesorii Accesorii montaj echipamente Intretinere instalatii Pachet curatare si protectie instalatii termice Doctor Cleanex

Pachet curatare si protectie instalatii termice Doctor Cleanex

Cod produs:LBXDRCL000 | 
Producator: Chemstal     
x Chemstal
 • Poza Pachet curatare si protectie instalatii termice Doctor Cleanex. Poza 8065
x

Completati campurile marcate!Solicita oferta
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe pieseboschbuderus.ro

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe pieseboschbuderus.ro


Citeste mai mult

Achizitie publica SICAP

x Achizitie publica prin SICAP produse comandate pe pieseboschbuderus.ro

Toate produsele din portofoliul nostru pot fi achizitionate urmand procedurile sistemului electronic de achizitii publice SICAP - SEAP. 


Citeste mai mult
Pachet curatare si protectie instalatii termice Doctor Cleanex
 
Acoperire nationala
x
Acoperire nationala

Pieseboschbuderus.ro in parteneriat cu firmele de curierat livreaza acest produs pe tot teritoriul tarii.

Informatii legate de conditiile de transport, timpul de livrare si eventualele costuri de transport se regasesc in pagina produsului in zona facilitatilor sau consultand termenii si conditiile din site si vor fi comunicate de catre consuntantii nostrii de vanzari in momentul confirmarii comenzii telefonice.

In cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Produs  
Curatare chimica
 

Pachet curatare si protectie instalatii termice Doctor Cleanex

Doctor Cleanex este un pachet conceput special pentru curatarea si protectia instalatiilor de incalzire cu calorifere care ajuta la executarea operatiunilor termice intr-un mod eficient si rapid. Acesta curata instalatia numai in timpul utilizarii sistemului de incalzire fara a fi nevoie de o pompa speciala pentru spalare chimica. Este destinat tratarii sistemelor noi de incalzire inainte de punerea in functiune cat si a sistemelor de incalzire deja exploatate.

Componentele pachetului Doctor Cleanex

 • CLEANEX INSTAL PLUS 1 kg- este un agent neutru care nu necesita neutralizare si este utilizat pentru curatarea instalatiilor termice, special dezvoltat pentru curatarea depunerilor de namol din instalatiile termice care au probleme de transfer termic datorate colmatarii de calcar, oxizi de fier (magnetita) si namol
 • INSTAL PROTECT PLUS 1 kg – este un inhibitor de coroziune si depuneri de film protector, care asigura protectia optima a instalatiilor si impiedica formarea bacteriilor in circuitele termice de incalzire, acesta protejeaza otelul, aluminiul, cuprul si aliajele lor
 • CHEM-UNI-DOSE – este un dispozitiv de dozare care faciliteaza introducerea substantelor chimice in sistemul de incalzire.

Avantajele utilizarii pachetului Doctor Cleanex

 • Compatibil cu toate metalele si materialele plastice neproducand coroziuni
 • Curata si neutralizeaza namolurile si particulele in suspensie de magnetita rezultate in urma coroziunii, solzii de rugina, depunerile de calcar si alte reziduuri de particule
 • Nu necesita neutralizare
 • Inhiba aparitia produsilor corozivi
 • Inhiba dezvoltarea microorganismelor
 • Curata uleiul, vaselina, grasimile si alte resturi de la instalarea unor componente ale instalatiei
 • Asigura protectia sistemului de incalzire pana la 1 an
 • Mentine si protejeaza eficienta termica a instalatiei cu costuri reduse
 • Nu este nevoie de o pompa speciala pentru spalare chimica
 • Indeparteaza foarte efficient magnetita din calorifere

Modul de utilizare al pachetului Doctor Cleanex

 • Se cupleaza adaptorul CHEM-UNI-DOSE la instalatia termica pe bucla de incarcare sau la unul din calorifere respectand instructiunile de montaj
 • O dozare cu CLEANEX INSTAL PLUS folosind adaptorul montat este suficienta pentru circa 30 litri apa (aproximativ 3-4 calorifere). Daca instalatia este mai mare, repetati procedura utilizand restul de produs pentru maxim 100 litri apa (aproximativ 10 calorifere)
 • Se lasa instalatia in functiune 1-2 saptamani (se recomanda si montarea unui filtru antimagnetita pe returul instalatiei pentru a retine integral mizeria din instalatie)
 • Se scoate fluidul din instalatie si se reincarca cu apa (se recomanda apa demineralizata)
 • INSTAL PROTECT PLUS se dozeaza folosind adaptorul CHEM-UNI-DOSE, o dozare este suficienta pentru circa 30 litri apa (aproximativ 3-4 calorifere). Daca instalatia este mai mare, repetati procedura utilizand restul de produs suficient pentru maxim 100 litri apa (aproximativ 10 calorifere)

DOCTOR CLEANEX nu se utilizeaza in circuitele cu fluid termic pe baza de antigel sau alti aditivi.

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Pachet curatare si protectie instalatii termice Doctor Cleanex
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
x