pieseboschbuderus.ro Lista categorii Schimbatoare / Senzori / Termostate Senzori Senzor NTC pentru apa calda menajera Junkers Euroline, Bosch Gaz 3000

Senzor NTC pentru apa calda menajera Junkers Euroline, Bosch Gaz 3000

Cod produs:87004000140 | 
x Bosch
  • Poza Senzor NTC pentru apa calda menajera Junkers Euroline, Bosch Gaz 3000. Poza 8049
x

Completati campurile marcate!Solicita oferta
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe pieseboschbuderus.ro

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe pieseboschbuderus.ro


Citeste mai mult

Achizitie publica SICAP

x Achizitie publica prin SICAP produse comandate pe pieseboschbuderus.ro

Toate produsele din portofoliul nostru pot fi achizitionate urmand procedurile sistemului electronic de achizitii publice SICAP - SEAP. 


Citeste mai mult
Senzor NTC pentru apa calda menajera Junkers Euroline, Bosch Gaz 3000
 
Acoperire nationala
x
Acoperire nationala

Pieseboschbuderus.ro in parteneriat cu firmele de curierat livreaza acest produs pe tot teritoriul tarii.

Informatii legate de conditiile de transport, timpul de livrare si eventualele costuri de transport se regasesc in pagina produsului in zona facilitatilor sau consultand termenii si conditiile din site si vor fi comunicate de catre consuntantii nostrii de vanzari in momentul confirmarii comenzii telefonice.

In cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Pentru centrale marca:  
Bosch
Junkers
Model centrala  
CERACLASS MIDI ZW24-2AE
CERACLASS MIDI ZW24-2KE
EUROLINE HRD ZW23-1AR
EUROLINE ZW23 AE
EUROLINE ZW23 KE
Putere centrala termica  
23 Kw
24 Kw
Tiraj centrala termica  
Fortat
Natural
Combustibil folosit  
Gaz
 

Senzor NTC pentru apa calda menajera Junkers Euroline, Bosch Gaz 3000

Modele centrala termica compatibila cu acest produs:

  • Junkers Ceraclass Midi ZW24-2AE,KE
  • Junkers  Euroline  HRD ZW23-1AR
  • Junkers Euroline ZW23 AE,KE
  • Bosch Gaz 3000

Apeleaza la consultantii nostri de vanzari pentru informatii suplimentare, oferte speciale si plasare comanda pentru acest produs folosind numerele de telefon mentionate pe site. Pentru a identifica cu exactitate piesa compatibila cu modelul dumneavoastra de centrala viessmann trebuie sa ne comunicati seria centralei termice.

* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor.

Conform normelor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor. Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate, se efectueaza pe propria raspundere, firma noastra fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior producatorului duce obligatoriu la pierderea garantiei.

Conditia pentru acordarea garantiei pieselor de schimb este aceea ca interventia si montajul sa se realizeze de o firma agreata de catre producator dar avand si autorizatie ISCIR.

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de garantie, societatea noastra vinde piese de schimb cu montaj(pretul manoperei nu este inclus in pretul piesei de schimb) in zona sa de competenta (Bucuresti-Ilfov). Pentru clientii din afara zonei de competenta recomandam ca dupa ce achizitionati aceste piese de schimb sa contactati un centru de service autorizat pentru montajul acestora.

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Senzor NTC pentru apa calda menajera Junkers Euroline, Bosch Gaz 3000
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
x