pieseboschbuderus.ro Lista categorii Schimbatoare / Senzori / Termostate Senzori Senzor gaze arse centrala termica Junkers Novatherm

Senzor gaze arse centrala termica Junkers Novatherm

Cod produs:8707206117 | 
x Junkers
  • Poza Senzor gaze arse centrala termica Junkers Novatherm. Poza 8370
  • Poza Senzor gaze arse centrala termica Junkers Novatherm

x

Completati campurile marcate!Solicita oferta
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe pieseboschbuderus.ro

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe pieseboschbuderus.ro


Citeste mai mult

Achizitie publica SICAP

x Achizitie publica prin SICAP produse comandate pe pieseboschbuderus.ro

Toate produsele din portofoliul nostru pot fi achizitionate urmand procedurile sistemului electronic de achizitii publice SICAP - SEAP. 


Citeste mai mult
Senzor gaze arse centrala termica Junkers Novatherm
Pentru centrale marca:  
Junkers
Model centrala  
NOVATHERM ZW20 KD
Putere centrala termica  
20 Kw
Tiraj centrala termica  
Natural
Combustibil folosit  
Gaz
 

Senzor gaze arse centrala termica Junkers Novatherm

Model centrala termica compatibila cu acest produs:

  • Novatherm ZW20 KD

Apeleaza la consultantii nostri de vanzari pentru informatii suplimentare, oferte speciale si plasare comanda pentru acest produs folosind numerele de telefon mentionate pe site. Pentru a identifica cu exactitate piesa compatibila cu modelul dumneavoastra de centrala viessmann trebuie sa ne comunicati seria centralei termice.

* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor.

Conform normelor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor. Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate, se efectueaza pe propria raspundere, firma noastra fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior producatorului duce obligatoriu la pierderea garantiei.

Conditia pentru acordarea garantiei pieselor de schimb este aceea ca interventia si montajul sa se realizeze de o firma agreata de catre producator dar avand si autorizatie ISCIR.

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de garantie, societatea noastra vinde piese de schimb cu montaj(pretul manoperei nu este inclus in pretul piesei de schimb) in zona sa de competenta (Bucuresti-Ilfov). Pentru clientii din afara zonei de competenta recomandam ca dupa ce achizitionati aceste piese de schimb sa contactati un centru de service autorizat pentru montajul acestora.

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Senzor gaze arse centrala termica Junkers Novatherm
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
x