pieseboschbuderus.ro Lista categorii Centrale termice / Accesorii Centrale termice pe gaz Centrala termica in condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE ErP 22 kw

Centrala termica in condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE ErP 22 kw

Cod produs:7736900597 | 
Producator: Bosch     
x Bosch
  • Poza Centrala termica in condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE ErP 24 kw
x

Completati campurile marcate!Solicita oferta
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe pieseboschbuderus.ro

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe pieseboschbuderus.ro


Citeste mai mult

Achizitie publica SICAP

x Achizitie publica prin SICAP produse comandate pe pieseboschbuderus.ro

Toate produsele din portofoliul nostru pot fi achizitionate urmand procedurile sistemului electronic de achizitii publice SICAP - SEAP. 


Citeste mai mult
Centrala termica in condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE ErP 22 kw
 
Kit evacuare
x
Kit evacuare

Cumpara aceasta centrala de la pieseboschbuderus.ro si primesti gratuit chitul de admisie/evacuare aer/gaze arse.

Pif Gratuit
x
Pif Gratuit

Acest echipament beneficieaza de Punere In Functiune Gratuita.

Punerea in functiune este efectuata de catre parteneri autorizati de service ai producatorului.

Solicitati informatii despre punerea in functiune si conditiile ce trebuiesc indeplinite consultantilor nostrii de vanzari.

Garantie 2 ani
x
Garantie 2 ani

Cumpara cu incredere si in siguranta acest produs de pe pieseboschbuderus.ro si primesti 2 ani garantie .

Produsul vine insotit de factura si certificat de garantie. Conditiile de garantie sunt stabilite de producator  sunt mentionate in certificat .

Garantia este acordata de producatorul echipamentului.

 

Acoperire nationala
x
Acoperire nationala

Pieseboschbuderus.ro in parteneriat cu firmele de curierat livreaza acest produs pe tot teritoriul tarii.

Informatii legate de conditiile de transport, timpul de livrare si eventualele costuri de transport se regasesc in pagina produsului in zona facilitatilor sau consultand termenii si conditiile din site si vor fi comunicate de catre consuntantii nostrii de vanzari in momentul confirmarii comenzii telefonice.

In cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Putere centrala termica  
22 Kw
Tip centrala termica  
Condensatie
Preparare apa calda  
Apa calda menajera instant
Tiraj centrala termica  
Fortat
 

Centrala termica in condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE ErP 22 kw

 

Centrala termica in condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3E ErP functioneaza pe gaz metan, se utilizeaza pentru incalzirea locuintei si preparare apa calda menajera (in regim instantaneu), are o putere de 28 kw pentru preparare apa calda menajera si 22 kw pentru incalzire, tiraj fortat, kit de evacuare in pret si randament energetic superior, este echipata cu pompa de circulatie cu turatie variabila.

Caracteristici generale centrala termica in condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE ErP 22 kw

 

-Centrala termica ZWB28-3E ErP este usor de intretinut; intervalele de timp intre activitatile de mentenanta sunt indicate, costurile de intretinere sunt reduse, are dimensiuni compacte ce permit amplasarea fara probleme chiar si in locuintele mai mici. Centrala face parte din gama centralelor in condensatie care garanteaza un randament energetic superior cu consum minim de energie. Spre deosebire de o centrala conventionala, acest echipament utilizeaza cea mai mare parte a caldurii continute in gazele de ardere, echipamentul avand astfel un randament ridicat de pana la 109%.

 

-Principiul care sta la baza functionarii acestui echipament este simplu si inovator: la fiecare ardere se formeaza vapori de apa care, la centralele conventionale, sunt eliberati odata cu gazele arse, insa centrala termica in condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3E ErP este echipata cu schimbator de caldura mai mare decat cel al unei centrale conventionale, care permite vaporilor de apa sa se condenseze in interiorul centralei. Caldura emanata in timpul acestui proces este dirijata din nou catre circuitul de incalzire, contribuind astfel cu o cantitate suplimentara de energie.

 

-Centrala poate fi racordata si la o instalatie solara; racordarea se poate efectua fie odata cu montarea centralei, fie mai tarziu. Conectarea la o instalatie solara va ofera mari economii - dumneavoastra veti putea beneficia de caldura gratuita si nepoluanta a radiatiei solare.

 

-Pentru a indeplini cele mai exigente dorinte  a fost dotata cu panou de comanda cu afisaj multifunctional Bosch Heatronic III - prin intermediul panoului se pot se pot realiza toate reglajele unei functionari corecte, precum si diagnosticarea si identificarea rapida a eventualelor perturbari sau defecte.

 

-Tasta eco permite alegerea regimului de preparare a apei calde menajere - prin apasarea tastei se anuleaza optiunea de preincalzire permanenta a apei, realizandu-se economii de combustibil. In plus, printr-o combinatie speciala de taste se pot fixa setarile efectuate in prealabil la centrala, evitandu-se modificarile nedorite.

 

Date tehnice centrala termica in condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE ErP 22 kw

 

-putere termica apa calda menajera : 28 kW;
-putere termica incalzire: 22 kW;
-putere nominala maxima 40/30 grdC: 21,8 kW;
-putere nominala maxima 50/30 grdC: 21,6 kW;
-putere nominala maxima la 80/60 grdC: 20,3 kW;
-frecventa alimentare: 50 Hz;
-consum maxim de putere electrica: 125 W;
-nivel de zgomot: 36 dB(A);
-clasa de protectie: X4D IP;
-temperatura maxima tur incalzire: ca.90 grdC;
-presiune de lucru (max.) incalzire: 3 bar;
-masa (fara ambalaj): 44 kg;
-dimensiuni (LxIxA): 400 x 850 x 370 mm;

 

Pentru a realiza montajul corect conform normelor ISCIR aveti nevoie de acest kit de montaj centrale termice.

 

 Kit-ul de instalare centrala termica murala cuprinde :

 

- Regulator gaz cu filtru - Folosit pentru reglarea presiunii gazelor si stoparea intrarii impuritatilor in centrala termica

- Filtru Y 1/2 si Filtru Y 3/4 - Folosite la retinerea impuritatilor din apa si din agenul termic

- Filtru magnetic anticalcar : Folosit pentru protectia schimbatorului sanitar de caldura la depunerile de calcar

- 3 robineti de trecere cu holender 1/2 si 3 robineti trecere cu holender 3/4 : Folosite pentru sigilarea centralei de circuitele de alimentare cu apa , si agent termic precum si pentru a facilita inlocuirea usoara sau curatarea filtrelor de sub centrala.

 

Aceste accesorii NU sunt incluse in pretul centralei si se cumpara separat. 

 

Foarte multe centrale termice pe gaz au avut probleme in functionare ce au fost cauzate de depunerile de magnetita si impuritati pe schimbatorul de caldura sau in grupul hidraulic al centralei.

 

Magnetita si impuritatile in instalatia de incalzire apar permanet iar prezenta lor poate duce la :

 

- depuneri pe schimbatorul de caldura . In acest caz schimbul termic nu se mai face corect , centrala consuma mult mai mult si datorita caldurii excesive schimbatorul de caldura se deterioreaza necesitand spalari chimice sau inlocuiri ce nu fac obiectul garantiei. 
- blocarea pompei de circulatie si chiar defectarea ei. Impuritatile in pompa de circulatie nu fac obiectul garantiei.

 

Pentru a putea beneficia de centralele termice achizitionate pentru o perioada mai mare cu risc redus de defectare, se recomanda instalarea unui filtru magnetic Salus sau similar.


Acesta are rolul de a elimina impuritatile pe baza de fier cu o rata de succes de 100%, se monteaza pe returul instalatiei si protejeaza sistemul impotriva depunerilor de magnetita.Astfel se evita depunerile pe schimbatorul de caldura al centralei sau obturarea debitului de agent termic prin tevi, facand ca sistemul dumneavoastra sa functioneze in parametrii normali o perioada indelungata.

 

 

Alti clienti au mai comandat si:

Download fisiere atasate
Comentarii Centrala termica in condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE ErP 22 kw
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
pieseboschbuderus.ro piese de schimb pentru centrale termice Bosch , Buderus, Junkers la cel mai bun pret. Cumpara piese de schimb Bosch , Buderus, Junkers de la un centru autorizat Bosch , Buderus, Junkers. 0755.147.230 Email: comenzi@reparatiicentrale.ro
RON 13.00 - 16400.00
Str Rezervelor nr 19, ap 1, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO
x